Om galleriet

Galleri Linn ble etablert i 2021, og er et av de største kunstgalleriene i Kristiansand. Galleri Linn viser et bredt utvalg samtidskunst av internasjonale, nasjonale og regionale kunstnere. Galleriets beliggenhet er kun to kvartaler fra byens gågate Markensgate, på hjørnet av Skippergata/Festningsgata. Her finner du et 190 m² kunstgalleri i to etasjer. Lokalet er nyoppussede og innbydende. Nede har vi både en utstilling og selskapslokale/møterom ved utleie for opptil 12 personer.

Galleri Linn skaper en ny kunstopplevelse ved å konsentrere oss om originale kunstverk der fokus er kvalitet, mangfold, stil og dybde. Vi har knyttet til oss mange spennende kunstnere fra Skandinavia, men vi har også verk av franske og amerikanske kunstnere. Vi fokuserer på både billedkunst og skulpturer, og vi vil forhåpentligvis snart starte opp vår egen lille litografiske trykkemaskin som stammer fra Oslo - opprinnelig bygget i 1912. Her får kunstnere muligheten til å trykke på stein.

Vi selger og formidler samtidskunst i ulike stilarter og prisklasser. Vi leverer kunst til private, bedrifter, organisasjoner og offentlige institusjoner. Vi kan påta oss større oppdrag, leveranser og montering på hotell, institusjoner og bedrifter. Alle verk er innrammet hos vår dyktige samarbeidsparter Haavik Rammer og Kunst AS med Artglass (antireflekterende UV-glass).

Vi gjør vårt ytterste for å fokusere på kvalitet, og å skape verdi og tillit, for både kunstner og kunde med vår profesjonalitet og kompetanse innen samtidskunst.   

Vi legger vekt på innovasjon og stimulerer nye og erfarne kunstnere til å fremheve sine unike kvaliteter og stil. Galleri Linns nisje med høy kunstnerisk kvalitet er anerkjent av våre faste kunder, og vil bli mer reflektert mer over tid.

1. etasje

1. etasje

Underetasje

Underetasje