Om galleriet

Art Gallery Linn ble etablert i 2021 og er det nest største kunstgalleriet i Kristiansand. Art Gallery Linn viser et bredt utvalg samtidskunst av internasjonale, nasjonale og regionale kunstnere. Galleriets beliggenhet er kun to kvartaler fra byens gågate Markensgate, på hjørnet av Skippergata/Festningsgata. Her finner du et 190 m² kunstgalleri i to etasjer. Nede har vi både en utstilling og selskapslokale/møterom ved utleie for opptil 12 personer. Lokalet er nyoppusset og innbydende. Bygget er tegnet av den berømte arkitekten Thilo Schoder – et sentralt medlem av Bauhaus-skolen.

Art Gallery Linn skaper en ny kunstopplevelse ved å konsentrere oss om originale kunstverk der fokus er kvalitet, mangfold, stil og dybde. Vi har knyttet til oss mange spennende kunstnere fra Skandinavia, og vi har verk av kunstnere fra Italia, Bulgaria, USA og Afrika. Vi fokuserer både på billedkunst og skulptur, og vi vil forhåpentligvis starte opp vår egen litografiske grafikkpresse som stammer fra Oslo - opprinnelig bygget i 1912. Her skal kunstnere få mulighet til å trykke litografier med kalkstein.

Vi selger og formidler samtidskunst i ulike stilarter og prisklasser. Vi leverer kunst til private, bedrifter, organisasjoner og offentlige institusjoner. Vi kan påta oss større oppdrag, leveranser og montering på hotell, institusjoner og bedrifter. Verk er innrammet hos vår dyktige samarbeidsparter  Haavik Rammer og Kunst AS med Artglass (antireflekterende UV-glass).

Vi gjør vårt ytterste for å sette søkelys på kvalitet, og å skape verdi og tillit, for både kunstner og kunde med vår profesjonalitet og kompetanse innen samtidskunst.   

Vi legger vekt på innovasjon og stimulerer nye og erfarne kunstnere til å fremheve sine unike kvaliteter og stil. Art Gallery Linns nisje er originale verk med høy kunstnerisk kvalitet, og dette anerkjennes av våre faste kunder. 

Espen Hennig-Olsen

Espen Hennig-Olsen

1. etasje

1. etasje

Underetasje

Underetasje