Våre kunstnere

Marius Martinussen

Marius Martinussen viser en samling av sine nyeste abstrakte malerier. Utstillingen, "Prismer, Portaler og Gardiner," utforsker komplekse geometriske former, lysrefleksjoner, og dynamiske fargekombinasjoner. Martinussens arbeider, kjent for sine prisme-lignende diamanter, abstraherte vindusgardiner, og dyptgående tunnelvisjoner, inviterer betrakteren til å fordype seg i en verden av visuell rikdom og oppdagelse. Hvert maleri utfordrer våre oppfatninger av rom og lys, og skaper en unik estetisk opplevelse som berører både sansene og fantasien.

Magne Myhren

Magne Myhren maler friluftsmalerier og skisser langs bekker og elveleier. Disse danner utgangspunkt for studiomalerier. Når Myhren mangler informasjon til studiomaleriene, drar han ut i skogen for å tegne eller male detaljer han kan bruke i de større arbeidene.

G.C. Pettersen

G.C. Pettersen foretrekker å male med olje og å male motiver fra virkeligheten. De siste årene har arbeidene til G.C. Pettersen vist naturelementer; i stilleben og landskapsmalerier, og i verk som er en mellomting av de motivtypene. Noen ganger er arbeidene malt innendørs og noen ganger utendørs.

Dag Telhaug

Dag Telhaug bor rett ved havet i Spangereid, i kort avstand fra Lindesnes fyr. Telhaug er en anerkjent landskapsmaler. Han henter sin hovedinspirasjon fra havet, til sine marine- og maritime motiver, der han maler på Lindesnes, Lista og Jæren. Telhaug skildrer det Sørlandske kystlandskapet og marine landskaper med varierte havbukter, strender, elver, holmer, skjær og fugleliv. Han formidler stemningen, lyset og naturen på en harmonisk måte. Bølger, horisonten, været og den høye himmelen over vannflaten gir havet et skiftende ansikt.

Sara De Christopher

Sara De Christopher er en amerikansk maler og abstrakt ekspresjonist fra Los Angeles, USA. Hun har vekslet på å arbeide i USA og Europa i over 30 år. De Christopher er også en dyktig designer. Hun er kunstutdannet ved California State University, Los Angeles, USA.

Inge Jensen

Inge Jensen (f. 1961) er født i Mo i Rana. Han har sitt atelier på Blaker nær Lillestrøm. Jensen er utdannet ved Vestlandets Kunstakademi i Bergen (1979-1983) innen maleri og grafikk.

Ratko Drezgic

Ratko Drezgic (f. 1977) er født i Kroatia og har bodd og arbeidet i Serbia de siste 20 år. Drezgic er utdannet ved Kunstakademiet i Beograd. Han gikk i lære hos den berømte serbiske maleren Milorad Stanojev Sirajski.

Fungal Gaze - Eskedal, Lindblom og Gravdahl

Tekst kommer