Våre kunstnere

Sverre Schyberg Olsen

Earthforce
2. mars – 27. april 2024

Sverre Schyberg Olsen OSLO (f. 1971) bor og arbeider i Oslo. Han er utdannet BA Honors Fine Art fra Staffordshire University, Storbritannia. Olsen har arbeidet som profesjonell kunstner siden 1998.

Marianne Berg

NYE KOBLINGER
9. mars – 4. mai 2024

Marianne Berg er utdannet ved Bergens Kunsthåndverksskole (1981-85), med diplom i Møbeldesign og Interiørarkitektur. (Nå KMD) Hun har hatt eget verksted i Bergen siden 1986, og var med å etablere Kunstnerverksteder CS55 fra starten i 1997.

Dag Telhaug

Dag Telhaug bor rett ved havet i Spangereid, i kort avstand fra Lindesnes fyr. Telhaug er en anerkjent landskapsmaler. Han henter sin hovedinspirasjon fra havet, til sine marine- og maritime motiver, der han maler på Lindesnes, Lista og Jæren. Telhaug skildrer det Sørlandske kystlandskapet og marine landskaper med varierte havbukter, strender, elver, holmer, skjær og fugleliv. Han formidler stemningen, lyset og naturen på en harmonisk måte. Bølger, horisonten, været og den høye himmelen over vannflaten gir havet et skiftende ansikt.

Sara De Christopher

Sara De Christopher er en amerikansk maler og abstrakt ekspresjonist fra Los Angeles, USA. Hun har vekslet på å arbeide i USA og Europa i over 30 år. De Christopher er også en dyktig designer. Hun er kunstutdannet ved California State University, Los Angeles, USA.

Inge Jensen

Inge Jensen (f. 1961) er født i Mo i Rana. Han har sitt atelier på Blaker nær Lillestrøm. Jensen er utdannet ved Vestlandets Kunstakademi i Bergen (1979-1983) innen maleri og grafikk.

Hans Bentsen

Hans Bentsen er en meget dyktig grafiker som har spesialisert seg på dyptrykk. Han er opprinnelig fra Risøya ved Risør. Han er bosatt i Kristiansand. Bentsen er utdannet radiotelegrafist, Cand. mag. i kunsthistorie, sosialantropologi og engelsk. Han har deltatt i flere arbeids- og studiefellesskap ved norske og utenlandske grafikkverksted.

May Cheung

May Cheung (f. 2001) er en ung kunstner og kunststudent fra Hong Kong. Hun har studert design på Hong Kong Baptist University, og hun studerer nå Bachelor of Arts in Cultural and Creative Industries på Hang Seng University i Hong Kong.

Ellen Marie Delacour

Ellen Marie Delacour (f. 1965) er født og bosatt i Kristiansand, hvor hun har sitt atelier. Hun er utdannet i grafisk design og 3D modellering. Delacours intuitive tilnærming til malemediet, er blitt underbygget av leksjoner og impulser fra kunstnerne Torleif Torjussen og Olga Lyulchenco.