Våre kunstnere

Genni Tommasi

Genni Tommasi er en mestervever, designer og musiker. Hun grunnla det berømte veveverkstedet Tommasi Loom Works i 2012 i Lucca i Italia.

Sara De Christopher

Sara De Christopher er en amerikansk maler og abstrakt ekspresjonist fra Los Angeles, USA. Hun har vekslet på å arbeide i USA og Europa i over 30 år. De Christopher er også en dyktig designer. Hun er kunstutdannet ved California State University, Los Angeles, USA.

Anne Vilsbøll

Anne Vilsbøll (f. 1951) er en dansk billedkunstner, installasjonskunstner, kurator og forfatter som har spesialisert seg på håndlaget papir som sitt kunstneriske uttrykksmiddel. Hun er kunstutdannet i Danmark, Frankrike og USA. I dag bor og arbeider hun vekselsvis i København, Sør-Frankrike og India.

Inge Jensen

Inge Jensen (f. 1961) er født i Mo i Rana. Han har i dag sitt atelier på Blaker nær Lillestrøm. Han har hatt en rekke utstillinger i Norge og i utlandet, og han er representert i private og offentlige samlinger. Jensen er utdannet ved Vestlandets Kunstakademi i Bergen 1979-1983 innen maleri og grafikk.

Dag Telhaug

Dag Telhaug (f. 1950) er en landskapsmaler med maritime motiver som spesialitet. Han søker motiver og maler der han er født og oppvokst i Spangereid rett ved havet, 9 km fra Lindesnes fyr. Telhaug er bosatt i Spangereid.

Michael Rieu

Billedhuggeren og maleren Michael Rieu er født i byen Haarlem i Nederland. Han bor og arbeider i Vågsbygd i Kristiansand.

Maxwell Boadi

Maxwell Boadi (f. 1981) er født i Ghana. Han bor og arbeider i byen Accra i Ghana. Han studerte kunstfag ved Ghanatta College of Art and Design.